E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: česneková s uzeninou a sýrem, krutony
babiččino kuře, těstoviny 160.00 Kč
vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík 160.00 Kč
úterý
Polévka: frankfurtská
burger s trhaným vepřový masem a čedarem, hranolky, dresink 160.00 Kč
listový salát s rukolou, kozím sýrem a červenou řepou, ořechy, bageta 160.00 Kč
středa
Polévka: maďarská rybí Halászlé
smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 160.00 Kč
kuřecí sweet&sour s ananasem, jasmínová rýže 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: kyselice
žemlovka s jablky, tvarohem a skořicí, přepuštěné máslo 160.00 Kč
holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, červená řepa 160.00 Kč
pátek
Polévka: zeleninová
hovězí guláš na plzeňském pivu, čerstvý chléb 160.00 Kč
houbové tagliatelle s filírovanou vepřovou panenkou, rukola 160.00 Kč