E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Ve vánočním období od 23.12. do 3.1.2025 polední menu nevaříme.
Rádi Vám nabídneme speciality ze stálé nabídky.
těšíme se na vás

Týdenní menu

pondělí
Polévka: kapustová s bramborem
kuřecí nudličky s červeným curry a kokosovým mlékem, jasmínová rýže 160.00 Kč
vepřová kotleta po srbsku, hranolky 160.00 Kč
úterý
Polévka: drůbeží vývar s játrovou rýží
hovězí steak Black Angus, americké brambory, chimichurri salsa 160.00 Kč
krůtí s grilovanou zeleninou, bylinkový bulgur, jogurtový dip 160.00 Kč
středa
Polévka: mrkvová se zázvorem
čerstvé tagliatelle s kuřecím masem, sušenými rajčaty a rukolou, parmazán 160.00 Kč
čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: hrstková
vepřová panenka s houbovou omáčkou, grenaille brambory s rozmarýnem 160.00 Kč
hovězí maso v křenové omáčce, houskový knedlík 160.00 Kč
pátek
Polévka: pórková
Cordon bleu se šunkou a ementálem, bramborová kaše, rajčatový salát 160.00 Kč
krémové zeleninové rizoto, parmazán 160.00 Kč