E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: kukuřičná polévka
jitrnice se zelím, vařený brambor, smažená cibulka 160.00 Kč
tortilla s kuřecími nudličkami, zeleninou, desing, nachos 160.00 Kč
úterý
Polévka: rajská s rýží
vepřová játra na cibulce, rýže, kyselý okurek 160.00 Kč
trhané hovězí maso v křenové omáčce, houskový knedlík 160.00 Kč
středa
Polévka: husí kaldoun
holandský řízek, bramborová kaše, rajčatový salát 160.00 Kč
rozpékaný kozí sýr na salátku s ořechy a červenou řepou, crostini 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: krém z pečeného květáku
gnocchi s listovým špenátem a kuřecím masem, parmazán 160.00 Kč
mexická masová směs s kukuřicí, pita chléb, zakysaná smetana 160.00 Kč
pátek
Polévka: kulajda
smažený hermlín plněný šunkou, pečené brambory, tatarská omáčka 160.00 Kč
pečené stehno po srbsku, těstoviny 160.00 Kč

Týdenní menu

pondělí
Polévka: zeleninová minestrone
hovězí guláš s červenou cibulkou, domácí houskový knedlík 160.00 Kč
krémové cuketové rizoto s vepřovou panenkou 160.00 Kč
úterý
Polévka: fazolová s uzeninou
švédské masové kuličky, hrášek, vařené brambory 160.00 Kč
tagliatelle s omáčkou z modrého sýra, filírované kuřecí prso 160.00 Kč
středa
Polévka: hovězí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi
čočka na kyselo s vejcem, grilované rajče, cibulka, okurek, chléb 160.00 Kč
kuřecí stehenní řízek v sýrovém těstíčku, šťouchaný brambor, listový salátek 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: česnekový krém s krutony
bramborové šišky s mákem a přepuštěným máslem 160.00 Kč
asijské lepkavé kuře s jasmínovou rýží 160.00 Kč
pátek
Polévka: frankfurtská
rybí filé na másle, zeleninový kuskus, limetková omáčka 160.00 Kč
vepřové výpečky na špenátu, bramborový knedlík 160.00 Kč