E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: minestrone
smažený vepřový řízek, bramborový salát 160.00 Kč
tortilla s kuřecím masem a zeleninou, bylinkový dip 160.00 Kč
úterý
Polévka: bramborová s houbami
přírodní hovězí roštěná, rukolový salátek, batátové hranolky 160.00 Kč
grilovaný hermelín na míchaném salátku s brusinkami, bagetka 160.00 Kč
středa
Polévka: hovězí vývar s kapáním
asijské nudle s kuřecím masem a stir-fry zeleninou 160.00 Kč
vepřová játra na cibulce, jasmínová rýže 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: dršťková
bratislavská vepřová plec, houskový knedlík 160.00 Kč
bramborové lokše s mákem a povidly 160.00 Kč
pátek
Polévka: čočková s uzeninou
boloňské lasagne, rukola 160.00 Kč
Fish & chips, hráškové pyré, limetkový dip 160.00 Kč