E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Ve vánočním období od 23.12. do 3.1.2025 polední menu nevaříme.
Rádi Vám nabídneme speciality ze stálé nabídky.
těšíme se na vás

Týdenní menu

pondělí
Polévka: mexická
kuřecí špíz /cuketa, žampion, cibule/, šťouchaný brambor 160.00 Kč
dýňové rizoto na bílém víně, parmazán 160.00 Kč
úterý
Polévka: hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
tagliatelle s houbovou omáčkou, filírovaná panenka 160.00 Kč
kuřecí steak zapečený s rajčetem a mozzarellou, bulgur, bylinková omáčka 160.00 Kč
středa
Polévka: rajská s rýží
svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík 160.00 Kč
kuřecí gyros, hranolky, tzatziki 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: hrachová s krutony
vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík 160.00 Kč
šišky s mákem, přelité máslem a cukrem 160.00 Kč
pátek
Polévka: pórková
masová směs se zeleninou, rýže 160.00 Kč
holandský řízek, bramborová kaše, kyselý okurek 160.00 Kč