E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

čtvrtek
Polévka: křenová s bramborem
vepřová žebra v BBQ omáčce, salát coleslaw, čerstvý chléb 160.00 Kč
smažený květák vařené brambory s pažitkou, tatarská omáčka 160.00 Kč
pátek
Polévka: hrachová s opečenou slaninou
bůčková roláda, smetanový špenát, bramborový knedlík 160.00 Kč
grilovaná tilápie s karotkovým pyré a luštěninovým ragú 160.00 Kč