E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: dršťková
salát z čočky beluga, sušená rajčata, grilovaný sýr halloumi 160.00 Kč
hovězí nudličky se stir fry zelenionou, asijské nudle 160.00 Kč
úterý
Polévka: mexická
panenka plněná nivou a slaninou, demi glace, šťouchaný brambor 160.00 Kč
halušky se zelím a uzeným masem 160.00 Kč
středa
Polévka: brokolicová
španělský ptáček, rýže, smažená cibule 160.00 Kč
žemlovka s jablky, zakysaná smetana, přepuštěné máslo 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: drůbeží vývar s rýží a hráškem
tagliatelle s čerstvým špenátem, grilovaný losos, parmazán 160.00 Kč
smažený cordon bleu, bramborová kaše, okurkový salát 160.00 Kč
pátek
Polévka: žampionový krém s krutony
zeleninový salát s mangem, filírovaný kuřecí steak, bagetka 160.00 Kč
jemně uzená krkovice, fazolové lusky s česnekem, opékaný brambor 160.00 Kč