E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: dýňový krém se semínky
kung pao, smažené hranolky 160 Kč
játra na cibulce, dušená rýže, kyselý okurek 160 Kč
úterý
Polévka: frankfurtská
svíčková na smetaně, houskový knedlík, citron, brusinky, šlehačka 160 Kč
vepřové biftečky se zeleninou, vařený brambor 160 Kč
středa
Polévka: slepičí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou
smažené rybí stripsy v panco strouhance, bramborový salát 160 Kč
rizoto s vepřovým masem, strouhaným sýrem a řepným salátkem 160 Kč
čtvrtek
Polévka: kyselice
bramborové šišky s mákem, povidly, cukrem a máslem 160 Kč
grilované kuřecí prso, nivová omáčka, zeleninový kuskus 160 Kč
pátek
Polévka: zeleninová
masová směs se zeleninou na bramboráku 160 Kč
trhané kuřecí na paprice, těstoviny 160 Kč
Speciální nabídka
Burger s červenou řepou a kozím sýrem, polníček, pečený brambor, bylinková omáčka 295 Kč
Speciální nabídka
Burger s červenou řepou a kozím sýrem, polníček, pečený brambor, bylinková omáčka 295 Kč