E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: dýňová se slunečnicovými semínky
kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše, šopský salátek 160.00 Kč
Fish & chips, hranolky, česnekový dresink 160.00 Kč
úterý
Polévka: hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
smažená vepřová játra, šťouchaný brambor s pažitkou, tatarská omáčka 160.00 Kč
kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík 160.00 Kč
středa
Polévka: rajská s rýží
medailonky z vepřové panenky, švestková omáčka, jacket potato s balkánským sýrem 160.00 Kč
šišky s mákem a cukrem přelité máslem 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: mexická
kuřecí špalíčky v BBQ omáčce, salát coleslaw, čerstvý chléb 160.00 Kč
vepřové nudličky na žampionech, domácí bramborové placičky 160.00 Kč
pátek
Polévka: čočková
přírodní hovězí roštěná s rýží, smažená cibulka 160.00 Kč
těstovinový salát s uzeným lososem a rukolou 160.00 Kč

Týdenní menu

pondělí
Polévka: kmínová s vejce
vepřový řízek naruby, šťouchaný brambor s pažitkou, rajčatový salátek 160.00 Kč
Tikka Masala s pita chelbem a zakysanou smetanou 160.00 Kč
úterý
Polévka: špenátová s krutony
francouzské brambory s uzeninou a hráškem, červená řepa 160.00 Kč
králičí hřbet na červeném víně, domácí bramborové krokety 160.00 Kč
středa
Polévka: kapustová s bramborem
steak z tuňáka, špagety s grilovanými rajčaty a olivami na provensálském koření 160.00 Kč
Germknödel s povidly a mákem, vanilkový krém 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: uzená s kroupami
vepřová sekaná, cuketové zelí, vařený brambor 160.00 Kč
kuřecí stehenní steak s opékaným bramborem a chedarovou omáčkou 160.00 Kč
pátek
Polévka: hrachová s pečeným česnekem
hovězí nudličky na kořenové zelenině, špecle, celerový chips 160.00 Kč
brynzové halušky s opečenou slaninou a jarní cibulkou 160.00 Kč