E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: hovězí vývar s fritátovými nudlemi
kuřecí stehno na černém pivu, červené zelí, bramborový knedlík 160.00 Kč
chilli con carne s kukuřicí, jasmínová rýže 160.00 Kč
úterý
Polévka: z červené čočky s kokosovým mlékem
špagety Carbonara s pancettou, parmazán 160.00 Kč
záhorácký závitek z vepřové kotlety, šťouchané brambory s petrželkou 160.00 Kč
středa
Polévka: gulášová s mletým masem
rýžový nákyp s meruňkami, přepuštěné máslo, skořicový cukr 160.00 Kč
kuřecí plátek na paprice, domácí houskový knedlík, zakysaná smetana 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: kulajda
grilované mleté biftečky, bramborová kaše, zelný salát 160.00 Kč
Caesar salát s kuřecím masem, slaninou a krutony 160.00 Kč
pátek
Polévka: hrachová se slaninou
krůtí špíz, sýrová omáčka, pečené brambory s česnekem 160.00 Kč
hovězí nudličky se zeleninou a sójovou omáčkou, rýžové nudle, jarní cibulka 160.00 Kč