E-shop

18.10.2024
PRVNÍ GOLFOVÝ TURNAJ V HEIPARKU!

Zveme Vás na první golfový turnaj v Heiparku. Naše nové golfové veřejné hřiště uzrálo a my jsme připraveni hostit první golfový trunaj!
Registrace a info o turnaji najdete na odkaze https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=1013432172

Turnaj je pro všechny členy i nečleny golfového klubu. Pokud nemáte zelenou kartu, piště email na golf@heipark.cz a pomůžeme Vám s registrací.

Turnaj je organizován pro golfisty a začínající golfové nadšence. Hráčům je umožněno hrát pouze třemi holemi dle svého vlastního výběru. Ostatní hole nechejte doma. Začínající golfisté mohou využít služeb naší půjčovny. Přijďte se seznámit se zbrusu novým hřištěm nebo vyzkoušet svůj první turnaj vaší golfové kariery. Po ukončení turnaje můžete se svými dětmi absolvovat oblíbenou Drakiádu nebo vyzkoušet jednu z dalších HEIPARK atrakcí.

Hra na 18 jamek dle pravidel golfu a místních pravidel na stablefordové body s vyrovnáním v definovaných kategoriích. Kategorie turnaje stanoví soutěžní výbor před startem turnaje na základě seznamu přihlášených hráčů. Hra bez úpravy HCP. Soutěžní výbor si vyhrazuje právo na upravu případně doplnění technických ustanovení za účelem dodržení regulérnosti soutěže.

 

Děkujeme všem a těšíme se! 

 

PRVNÍ GOLF TURNAJ

 

GOLF_HEIPARK

HEIPARK