E-shop
WIE EIN UNTERWASSER-RESTAURANT

WIE EIN UNTERWASSER-RESTAURANT

Hotel restaurant

Das stilvolle Restaurant des HOTEL HEIPARK**** zeichnet sich durch ein schönes Interieur mit interessanten Elementen aus großen Keramiken, Holz und Kunststein aus. Das Restaurant wird jedoch von großen Meeresaquarien dominiert, die im Innenraum eine Atmosphäre der Unterwasserwelt schaffen. Das Tüpfelchen auf dem i ist der Blick auf das HEIPARK-Gelände von der Fensterfront des Restaurants oder von den großzügigen Terrassen aus.

Das Restaurant des Hotels ist stolz auf seine ausgezeichnete Küche mit einer Vielzahl von Spezialitäten. Das Ziel des Restaurants von HOTEL HEIPARK**** ist es, sich durch die Qualität der servierten Gerichte von anderen Restaurants zu unterscheiden. Insbesondere die Verarbeitung frischer und hochwertiger Zutaten der Miniküche garantiert ein wahres Gourmeterlebnis. Die Auswahl der besten Fleischstücke, Saucen aus natürlichen Zutaten oder schmackhafte, handgemachte Originalbeilagen sind selbstverständlich.

Wochenmenü

pondělí
Soup: dýňová se slunečnicovými semínky
kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše, šopský salátek 160.00 Kč
Fish & chips, hranolky, česnekový dresink 160.00 Kč
úterý
Soup: hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
smažená vepřová játra, šťouchaný brambor s pažitkou, tatarská omáčka 160.00 Kč
kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík 160.00 Kč
středa
Soup: rajská s rýží
medailonky z vepřové panenky, švestková omáčka, jacket potato s balkánským sýrem 160.00 Kč
šišky s mákem a cukrem přelité máslem 160.00 Kč
čtvrtek
Soup: mexická
kuřecí špalíčky v BBQ omáčce, salát coleslaw, čerstvý chléb 160.00 Kč
vepřové nudličky na žampionech, domácí bramborové placičky 160.00 Kč
pátek
Soup: čočková
přírodní hovězí roštěná s rýží, smažená cibulka 160.00 Kč
těstovinový salát s uzeným lososem a rukolou 160.00 Kč

Wochenmenü

pondělí
Soup: kmínová s vejce
vepřový řízek naruby, šťouchaný brambor s pažitkou, rajčatový salátek 160.00 Kč
Tikka Masala s pita chelbem a zakysanou smetanou 160.00 Kč
úterý
Soup: špenátová s krutony
francouzské brambory s uzeninou a hráškem, červená řepa 160.00 Kč
králičí hřbet na červeném víně, domácí bramborové krokety 160.00 Kč
středa
Soup: kapustová s bramborem
steak z tuňáka, špagety s grilovanými rajčaty a olivami na provensálském koření 160.00 Kč
Germknödel s povidly a mákem, vanilkový krém 160.00 Kč
čtvrtek
Soup: uzená s kroupami
vepřová sekaná, cuketové zelí, vařený brambor 160.00 Kč
kuřecí stehenní steak s opékaným bramborem a chedarovou omáčkou 160.00 Kč
pátek
Soup: hrachová s pečeným česnekem
hovězí nudličky na kořenové zelenině, špecle, celerový chips 160.00 Kč
brynzové halušky s opečenou slaninou a jarní cibulkou 160.00 Kč